Never Complete without U

Never Complete without U

Tuesday, 19 February 2013

opss,,baru nak mula balik

LAma da x jengok2 dekat blog nie....ni baru nak mula balik...Insyaallah...lepas nie ada info untuk tatapan umum...:)

Thursday, 13 October 2011

 :) bestnya time burfday...kalau boley..tiap2 hari nak jaa hari lahir...ley dpat adiah bebanyak..hehehe..:) kali pertAma dapat kasut...syukur..Alhamdulillah..bukan pe..just nak syare skit pendapat tentang adiah birthday nie...setengah orang mengambil masa lama untuk nak bagi sesuatu dekat orang yang amat bermakna kan..macam nak bagi kat kekasih kew...kat parents kew..ada la skit tips..pertamanya korang pastikan jantina orang yang nak dapat adiah tu...faktor nie penting beb,,kalau tersilap maybe tersingung perasaan walaupun dah dapat adiah..contoh korang bagi topi dekat ibu korang..x logik akal,,dya dah pkai tudung,hehe,,okay,,kalau lelaki nak bagi dekat perempuan la an..bagi la benda2 yang ada haruman,,sebab perempuan nie lembut..suka wangi-wangian...hadiah perfume pon kira okay..tapi yang untuk perempuan la..kalau bley adiah nie bagi yang branded skit laa..setahun sekali ja,,,ini dapat keychain ja dari pakwe dya,,mak aii,,,kedekut btul..hehehe..kalau girl nak bagi dekat boyz..tengok personaliti lelaki tu dulu,,kalau dya kuat bersukan,,better kasut pilihan paling tepat..sebabnya kasut orang kuat bersukan ni biasanya cepat haus,,hehehe..lepas tu jam tangan pon okay jugak..pattern skang nie oang laki xpkai sangat barang yang mahal2...yang sedang2 ja...:) kalau laki tu badan berbau..jangan laa hadiah deodorant plak....ksian dya,,terasa hati..hehehehe,,xpasal2 break off,,,kalau dekat parents nie,,kalau ayah la..selalu oang bagi kain pelaikat,,bagi laa yang lain sama..hahaha..x ke jemu.tiap2 tahun dapat benda yang sama ja..atleast bagi la benda yang diorang minat..oang laki nie kalau minat sesuatu dya x berapa nak tunjuk sangat,,tapi kita dapat detect dah..macam my papa la..dya minat mancing,,so..nak kumpul dwet dari skarang,,,nak beli alatan memancing untuk dya..hehehe,,,kalau yang kerja kerajaan tu bagi tali leher pon owkay.,,walaupun diorang x harap hadiah pape pown dari kita,,,:) kalau ibu plak..bagi tudung laaa...apa lagi...xkan jemu punya ah dengan tudung nie...walaupun dah penuh almari..diorang still nak beli lagi..hehehe..lepas tu beli beg tangan...yang nie kena tengok peringkat umur laa,,kalau 60 keatas jangan bagi warna yang bright sangat,,,malu la dya nak jalan...lain laa kalau datin..yang tudung sekerat tu..hehehe,,okay laa,,kalau ada sebarang idea,,tolong la tambah2 ea..:) owkay..daa

Sunday, 29 May 2011

 Aku nak share sket la pandangan aku tentang Digi nieh...sebab aku taw jugalah serba sedikit tentang Digi nie,,,Tapi Digi prepaid biasa aku x pernah pakai la..Yang aku pakai DIGI CAMPUs...Memang jimat lah..ada jugak member2 yang pakai..tapi x banyak la..Digi campus skang susah dah nak carik..tapi asanya ada lagi kowt...apa yang bestnya tentang DiGI Campus nie?? mesti nak taw an..hehehe.

.DIgi CAmpus nie bagi aku memang jimat abis laa...kita boleyh aktivekan sampai 11 orang yang pakai DiGI campus jugak la...mesej kita FRee kepada sesapa yang kita aktifkan...DiGI campus ni tamat tahun 2014..xdak tarikh luput..ikut suka kita nak top up waktu bila...PAstu an..yang aku tertarik..Bila kita guna kredit kita RM 2 sehari..kita dapat kol Free kepada semua nom DiGI walaupun bukan Digi Campus..:) maklum laa..nama pon student..duit dok bergantung dekat parents ja..ada Digi Campus nie sedikit sebnyak membantu laa dari segi kewangan...Daripada kita dok top up sehari RM 10..pastu korang kol awek atau makwe korang sejam katakan..sim biasa seperti Celcom dan Maxis sejam call lebih kurang RM 6 inggit dah.,..tapi setiap rangkaian ada keistimewaan dya la..aku just nak share pendapat aku ja...Internet Digi Campus nie akan dapat free bila kita guna RM 5 sehari...boleyh main la internet secara percuma lepas penggunaan harian Rm 5....:)


Baru-baru ni aku pergi Sarawak..Terjumpa la Digi Easy pREpaid....FUhh...boleyh tahan laa keistimewaannya,,,sapa xmaw benda free an..hehehe...Nak taw kew?? tengok gambar kat bawah ni pon boleyh tahu..tapi meh la nak cerita skit...Digi easy nie macam Sim2 biasa...ada tarikh luput...top up RM 10 tarikh luput dya 11 hari...dapat kol free tiap2 hari...kecuali dari pukul 8.00pm sehingga 12am..pukul 12.01 am dah bleyh free kol sampai esoknya sehingga pukul 8.00pm lah..macam tu la hari2...Tiap2 hari kol....xmaw lagi kaa?? hehehehe....saja ja...bagi pendapat...BEli sim nie melalui on-line pon boleyh..macam beli pizza..hehehe...alaa..macam beli barangan kat FB tu laa...korang KLIk kat link ni http://www.digi.com.my/prepaid/plan_easyprepaid.do ...baca dalam nie,,,lagi detail lahhh..okaayy..:)


Friday, 27 May 2011

Cinta Kita-Teusku Wisnu Feat Shireen Sungkar

video

suka sangat dengar lagu nie,,,ntah laa..tak tahu sebab peww,,hehehe..buat pembaca blog aku nieh..aku minta maaf sebab kalau nak dengar lagu nieh mesti tercampur sekali dengan automatik yang tengah bermain sekarang...hehehehe...Papepown..kalau nak senang,,layan kat you tube,,korang just klik link nieh http://www.youtube.com/watch?v=SsHaJG7MbsI,,,,,,siap ada lirik lagi,,,hehehe..papepon JOm layan..:)
Sesapa yang suka..tlong la bagi komen..hehehe..k...Chow~

Monday, 23 May 2011

sakit weh kalau kena dekat groin muscle nih..

Satu demi satu aku kena tempuh...selepas bahu sekarang Groin muscle plak...Saat2 genting nie la benda camnie nak jadi...Sakit nie sakit kat celah paha...mula2 kena memang ta boley jalan maa...sakit gila...sebab jadi cmni warm up tak banyak laa..hehehehe...lepas nie kena berhati-hati..kena lakukan regangan banyak-banyak...waktu sakit ni la baru rasa nikmat sihat..:) papepon peasanan aku kali nie..sayangilah tubuh badan anda kerna semua ini hanya pinjaman semata-mata....wslam.


Sunday, 15 May 2011

Terasa sunyi sangat bila member-member dah balik,,Aku terpaksa tinggal di Universiti Sultan Zainal Abidin untuk menjalani latihan bola sepak untuk Liga IPTA...Abis bulan 6 nanti,,hari-hari yang ditempuh tanpa kawan-kawan yang kita rapat..memang berbeza...huhuhu..saat berjauhan camnie terasa rindu yang teramat sangat,,sumpah aku rindu hampa weh...tapi takpa..xmaw jadi manja sangat..hehehe...kena tempuh hari-hari tanpa kawan-kawan..3 tahun kita bersama...bagai 300 tahun..waaa...tuanya,.,hehehe...Bila la kita nak gi pantai sama-sama lagi?? :)
kebetulan si dya pon dah balik bersama sepupu dya...xdakkk laa koko krunch pasnie,,huk2..:)
Walau papepon..perpisahan bermakna ada lagi  pertemuan...tapi siapakah yang kita akan berjumpa?? Seandainya aku pergi menghadap Allah,,,aku ingin minta maaf kepada semua sahabat yang pernah aku sakiti....

Member-member yang nak kawin dahtu jemput-jemput la,,,aku lambat agi..hehehehe.....yang dok nampak tu aRAI ngan HAAAAnim,Khalis ngan dayah,uda ,,Faiz,Fikri,zaWir,SyAzana Ashila,Syazana nordin,Wawa dengan mat bangla an??,PIPAh dah dpat green light,..InsyaAllah...semoga berkekalan lah..hehehehe